top of page

Overige 
informatie

Hoe zorg je goed voor je kunstwerken en overige informatie 

 

Hoewel sommige kunstwerken er al mooi uitzien zonder lijst, raad ik je toch sterk aan om deze wel in te lijsten. Hierdoor blijft het werk in goede staat voor een lange tijd.

 

Vermijd hoge vochtigheid en contact met zure materialen. Gebruik altijd een passe-partout of een lijst met een verdiepingsprofiel waardoor het werk niet in direct contact komt met het glas. Dit kan nl condens veroorzaken en tot vergeling of beschadiging leiden.

 

Het werk ophangen in een ruimte op ‘kamer temperatuur’ en nooit in direct zonlicht.

 

Wil je het werk voor een tijdje opbergen, wikkel het dan in zuurvrij-papier.

 

Houd er rekening mee dat de kleuren van de kunstwerken iets kunnen afwijken van die op je computerscherm. De afbeeldingen in de shop representeren het echte werk.

 

Alle werken zijn door mij met de hand gedrukt. Hierdoor kunnen onderling kleine variaties ontstaan. In het originele werk kun je daardoor bijvoorbeeld ook kleine spatten of vlekjes zien. Deze kleine onvolkomenheden zijn onderdeel van het proces en geeft extra charme aan het ambachtelijke handwerk van de technieken die ik gebruik. Echter, ik zal nooit een misdruk verkopen.

 

 

Verpakken

 

Fine Art Prints worden plat verzonden of in stevige tubes. Het originele werk wordt in een daarvoor geschikte, extra verstevigde doos verpakt. Fine Art Kaarten in een verstevigde envelop of brievenbus-pakketje.

 

Alle onderdelen van de verpakking zijn herbruikbaar en/ of recyclebaar. De verpakking is bijna volledig van gerecycled materiaal en ECO-vriendelijk.

 

Schade en Verloren items

 

Het kan gebeuren dat, ondanks het zorgvuldig inpakken, een print beschadigd of helemaal niet aankomt. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact (link) met mij op via de mail. In deze mail graag je adresgegevens, ordernummer en foto’s van de beschadiging toevoegen. Ik zal proberen het item te herstellen of vervangen. Mocht dit niet meer mogelijk zijn dan bied ik je de mogelijkheid om iets anders daarvoor in de plaats uit te zoeken in de shop of krijg je het bedrag met verzendkosten van mij terug gestort op je rekening.

 

Alle bestellingen zijn voorzien van een track & trace nummer. In het geval dat een pakket niet aankomt, neem dan uiterlijk binnen 4 weken, vanaf de dag dat het is verzonden, contact met mij op. Dan neem ik contact op met de koeriersdienst.

 

Klachten kunnen worden gemeld bij Online Dispute Resolution gebruik de link:

 

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

bottom of page