top of page

Levertijden & 
verzenden

Gratis verzenden op alle bestellingen van 100 euro 

 

Jouw bestelling wordt veilig ingepakt en bezorgd via een pakket bezorgservice.

 

De winkel telt het gewicht van de door jouw gekozen artikelen, die de prijs van de verzending bepalen. De verzendkosten zijn incl. BTW.

 

Na ontvangst van betalen zal de bestelling binnen 3 werkdagen verzonden worden. Zodra het pakket verzonden is, ontvang je een mail met track&trace code. Zo kan je makkelijk bijhouden wanneer jouw pakket wordt bezorgd.

 

Leveringen in de EU komen doorgaans binnen 10 werkdagen aan.  

 

Er kunnen afwijkende levertijden gelden voor uitverkoop artikelen, werken in opdracht, “pre-order”- artikelen, cadeaubonnen en tijdens feestdagen.

 

Alle zendingen zijn verzekerd en traceerbaar

Het kan zijn dat er bij ontvangst een handtekening gevraagd wordt.

 

Het kan voorkomen dat er extra invoerbelastingen van toepassing zijn op zendingen buiten de EU. Dergelijke kosten zijn voor de koper.

 

Het is natuurlijk ook mogelijk om het gekozen werk bij mij op te halen. Dit kan echter alleen op afspraak. Je voert dan de code “Afhalen”in bij het afrekenen (verzendkosten komen te vervallen) en je maakt een afspraak via hallo@deroonprintmaker.com

 

 

Fine Art Kaart & Cadeaukaart

 

De Fine Art Kaarten en de Cadeaukaarten worden met PostNL binnen Nederland verstuurd. In Europa worden deze met de brievenbuspost verstuurd. Alle Fine Art Kaarten & Cadeaukaarten die voor 16:00 worden besteld worden dezelfde werkdag nog verzonden. Alle kaarten die na 16:00 of in het weekend worden besteld, worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

 

 

Retourneren

 

Toch niet tevreden met jouw nieuwe kunstwerk? Wat jammer! Maar natuurlijk is retourneren mogelijk. Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling, de aankoop te retourneren. Je doet dit door binnen 14 dagen een e-mail naar hallo@deroonprintmaker.com te sturen waarin je naam en ordernummer staan. Je ontvangt dan een bevestiging van deroonprintmaker waarin staat hoe en naar welk adres je het pakketje kunt terugsturen (de verzendkosten zijn voor de klant). Na het ontvangen van deze bevestiging heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

 

hallo@deroonprintmaker.com

 

Wanneer het product door mij in goede orde retour is ontvangen wordt het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee de aankoop is gedaan. Het bedrag wordt binnen 10 werkdagen na ontvangst van het retourpakket teruggestort. 

bottom of page